Eroğlu'ndan müthiş projeler

Eroğlu

CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, seçimi kazanması halinde geçici olarak çalışan işçilere kadro vereceğini söyledi. Şehrin marjinal projelere ihtiyacı olduğunu belirten Eroğlu, Halk otobüsü olmayan Kırıkkale'yi tramvay ile tanıştıracağız” dedi. Bel

PROJELERİMİZİN ÖNEMİ
CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, kendinin sıradan bir geçmişinin olmadığını ve partisinin Cumhuriyet tarihi boyunca var olan parti olduğunu açıkladı. Kent genelinde ulaşım sorununun giderek arttığını belirten Eroğlu, Türkiye’de toplu taşıma sistemi olmayan tek şehrin Kırıkkale olduğunu söyledi. Trafik sorunlarını çözmek için kente tramvay getireceklerini belirten Eroğlu, yine alt geçit, üst geçit ve katlı otopark projeleri ile şehrin trafiğini rahatlatacaklarını bildirdi. Tramvay projesinin önemine değinen Eroğlu, raylı ulaşım sisteminin Terminal- Hastane ve Üniversite arasını kapsayacağını belirtti.

CADDELER TRAFİĞE KAPATILACAK
Zafer Caddesi ve Bankalar Caddesi’nin trafiğe kapatılması gerektiğini belirten Eroğlu, insanların yaşam alanlarını genişleteceklerini ve vatandaşlar için sosyal tesisler oluşturacaklarını ifade etti. Belediye’de çalışan taşeron işçilerin haklarını savunacaklarını belirten Eroğlu, taşeron işçilerin kadrolu ve iyi ücretli bir şekilde belediye çalışanı olacağını kaydetti.
Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın işçilere olan maaş borcunu hala ödemediğini Eroğlu, kendisinin başkan seçildiğinde işçilerin maaş sorununun olmayacağını iddia etti. Korkmaz’a yüklenen Eroğlu, “Şimdiki Belediye Başkanı, Belediye bütçesinden işçilerin maaşlarını adam gibi ödesin” dedi.


ŞEHRİ TURİZMLE CANLANDIRACAĞIZ
Kültürel ve turizm projelerinin de olduğunu belirten Eroğlu, Kaletepe’ye teleferik sistemi kurarak önemli bir projeye imza atacaklarını söyledi. Vatandaşları doğayla buluşturmak için bu tür projelere önem vereceklerini belirten Eroğlu, emekliler için de hobi alanları oluşturacaklarını bildirdi. Kenti şebeke suyuyla buluşturacaklarını bildiren Eroğlu, bebeklerin ve çocukların kanserli sudan kurtarılacağını belirtti. Sahir Koçak’ın yaptığı projelerden ilham alacaklarını belirten Eroğlu, Sahir Koçak’ın yarım kalan projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Yarın saat 10.00’de Teras Kafe’de basın mensuplarıyla buluşacaklarını belirten Eroğlu, 5 Ocak tarihinde de Kızılkanat Düğün Salonu’nda aday tanıtım toplantısı yapacaklarını kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız